تشریفات خیریه گلستان علی (ع)

  شماره تماس  :05138480830 ، 05138480831 ، 09154452099 ،09156142099 

سبد خرید شما : تومان
0
0
Subtotal: تومان

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

هیچ محصولی در سبدخرید نیست.

چگونه در مراسم مهماندار خوبی باشیم

چگونه در مراسم مهماندار خوبی باشیم

مهماندار مراسم از اجزاء اصلی برگزاری تشریفات مجالس بوده و میزان مهارت و توانمندی خدمه پذیرایی در ارائه سرویس های مختلف به میهمانان، منجر به افزایش رضایتمندی حاضرین در مجلس خواهد شد. از جمله اقلام پذیرایی که با توجه به اعلام نیاز مشتری می تواند مورد استفاده قرار گیرد، قهوه می باشد. این نوشیدنی دارای میزان کافئین به اندازه دو برابر کافئین موجود در چای می باشد. به همین دلیل، نوشیدن قهوه با تحریک سیستم اعصاب مرکزی، منجر به آرامش افراد شده و از این رو، قهوه دارای طرفداران بیشماری می باشد. متداول ترین روش های درست کردن قهوه عبارت است از : قهوه فوری، استفاده از قهوه ساز برقی، قهوه تصفیه شده. مهماندار مراسم به منظور پذیرایی از مجالس مختلف، می بایست روش تهیه انواع قهوه و نیز چگونگی سرو آن را به خوبی فرا بگیرد. در این مقاله قصد داریم به بیان نکاتی در خصوص تهیه و ارائه قهوه با کیفیت و همچنین، روش سرو قهوه در فنجان و همچنین در قوری را مورد بررسی قرار دهیم.

مهماندار مراسم در چه شرایطی قهوه نامناسب به میهمانان ارائه می نماید؟

آب نجوشیده

در بسیاری مواقع، مهماندار مراسم قهوه ای در اختیار میهمانان قرار می دهد که از کیفیت مطلوبی برخوردار نبوده و منجر به نارضایتی میهمانان می گردد. یکی از عواملی که در به وجود آمدن قهوه بی کیفیت اثرگذار می باشد، به کار بردن آب نجوشیده در فرایند تهیه قهوه می باشد. بنابراین، پیش از به جو آمدن آب، هرگز اقدام به درست کردن قهوه نکنید.

قهوه مانده 

مهماندار مراسم می بایست میزان تازگی قهوه موجود در سالن پذیرایی را بررسی کرده و در صورت کهنگی و ماندگی، درخواست تهیه قهوه تازه از مامور خرید تالار نماید. زیرا قهوه مانده نیز نوشیدنی بی کیفیتی در اختیار میهمانان قرار خواهد داد.

تمیز نکردن قهوه جوش

مهماندار مراسم پس از هر بار اسفاده از قهوه جوش می بایست آن را به خوبی تمیز نماید تا ذرات قهوه از داخل آن به خوبی پاک شود. اگر قهوه در لا به لای تجهیزات داخلی دستگاه قهوه جوش باقی بماند، طعم ماندگی و کهنگی به خود گرفته و منجر به تنزل دادن کیفیت قهوه جدید نیز خواهد شد.

عدم تناسب قهوه با آب جوش

مهماندار مراسم می بایست روش صحیح درست کردن قهوه را فرا گرفته و میزان مناسب آب جوش و قهوه را به درستی به کار بندد. زیرا عدم توجه به تناسب میان قهوه و آب جوش، منجر به بدطعم شدن قهوه می گردد.

ماندن قهوه به مدت طولانی در قهوه جوش

پس از تهیه قهوه می بایست به سرعت آن را سرو نمایید. باقی ماندن قهوه در قهوه جوش به مدت طولانی، منجر به بی کیفیت شدن آن خواهد شد.

روش سرو قهوه با فنجان توسط مهماندار مراسم

همیشه کمی از سر فنجان را خالی بگذارید تا در اثر حرکت، قهوه سرریز نگردد. مقدار قابل قبول برای این میزان، حدودا نیم اینچ می باشد. تعدادی از مردم تمایل به نوشیدن قهوه به صورت تلخ دارند. تعدادی دیگر تمایل به شیرین نمودن آن داشته و به همین دلیل، می بایست شکردان نیز بر روی میزهای پذیرایی تالار قرار داده شود. همچنین، برخی از مردم قهوه را به همراه شیر مصرف می کنند. بدین ترتیب، شیر داغ نیز از دیگر ملزومات پذیرایی با قهوه می باشد.

روش سرو قهوه با قوری توسط مهماندار مراسم

مهماندار مراسم می بایست یک سینی تمیز و خشک انتخاب کرده و در داخل آن قوری قهوه حاوی قهوه و آب جوش، فنجان، نعلبکی، قاشق چایخوری، شکر و شیر داغ قرار دهد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
به بالای صفحه بردن